Ο Αρσάκειος δρόμος είναι μια αθλητική γιορτή που μας ενώνει όλους.

Η φετινή 3η διοργάνωσή του έρχεται μετά την τραγική απώλεια δύο μαθητών μας και τού πατέρα τους στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Θα τρέξουμε στη μνήμη τής Εβίτας και τού Ανδρέα, σαν να τρέχουν εδώ μαζί μας, μια και τα δύο παιδιά αγαπούσαν τον αθλητισμό και ήταν διακεκριμένοι αθλητές τής ποδηλασίας.

Ο 3ος «Αρσάκειος Δρόμος» διοργανώνεται την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, στις 09.00 το πρωί. Είναι ένας δρόμος ανοικτός σε όλους όσοι θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε μια αθλητική γιορτή των Αρσακείων Σχολείων.


Ο 3ος «Αρσάκειος Δρόμος» θα περιλαμβάνει διαδρομή 5 χιλιομέτρων, με αφετηρία και τερματισμό τα Αρσάκεια-Τοσίτσεια Σχολεία Εκάλης,δυναμικό βάδην 5 χιλιομέτρων στην ίδια διαδρομή  και αμέσως μετά αγώνα δρόμου 900 μέτρων μέσα στις εγκαταστάσεις των Σχολείων, για μαθητές 8-12 ετών. Το κόστος συμμετοχής για τους δρομείς των 5 χιλιομέτρων και για το δυναμικό  βάδην θα είναι 5 ευρώ για τους μαθητές Γυμνασίου, 10 ευρώ για τους μεγαλύτερους μαθητές και τους ενήλικες. Το κόστος συμμετοχής των μαθητών του Δημοτικού για τον δρόμο των 900 μέτρων θα είναι επίσης 5 ευρώ.